AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına krem sürmek

Kahve falında saçına krem sürmek

Kahve falında saçına krem sürmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına krem sürmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Kahve falında saça krem sürmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, anne babaya müjde verileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarına krem sürmek bekârlığına da veda edeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında saç krem sürmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçına krem sürmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ellere krem sürmek işinde çok ilerleyeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz krem sürmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe krem sürmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalettir.

Kahve falında ele krem sürmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir