AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuda krem sürmek

Kahve falında vücuda krem sürmek

Kahve falında vücuda krem sürmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında vücuda krem sürmek gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Kahve falında vücuda krem sürmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuduna krem sürmek tecrübelerini aktaracağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne krem sürmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağa krem sürmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırta krem sürmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine inanılır.

Kahve falında saçına krem sürmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarına krem sürmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir