AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsüne iğne batırmak

Kahve falında göğsüne iğne batırmak

Kahve falında göğsüne iğne batırmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine iğne batırmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, ticaretinin de hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında birine iğne batırmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa iğne batırmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalettir.

Kahve falında göze iğne batırmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında iğne batırmak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine iğne batırdığını görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kişinin can derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir