AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine iğne batırdığını görmek

Kahve falında birine iğne batırdığını görmek

Kahve falında birine iğne batırdığını görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine iğne batırdığını gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Kahve falında vücuda iğne batırmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Kahve falında birisine iğne batırmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birine iğne batırmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağına iğne batırmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında toplu iğne batırmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında iğne batırmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin iğne batırdığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında dile iğne batırmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir