AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze iğne batırmak

Kahve falında göze iğne batırmak

Kahve falında göze iğne batırmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kişinin rahat nefes alacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında göze iğne batırmak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Kahve falında göze iğne batırmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine inanılır.

Kahve falında kendine iğne batırmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalettir.

Kahve falında parmağa iğne batırmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna iğne batırmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında iğneyi batırmak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, işe zorla gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuda iğne batırmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, heveslerinin de azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir