AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine iğne batırmak

Kahve falında birine iğne batırmak

Kahve falında birine iğne batırmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işarettir.

Kahve falında birine iğne batırmak gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında iğneyi batırmak yaşadığı zorluğun biteceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa iğne batırmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne batırdığını görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze iğne batırmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında birisine iğne batırmak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kafaya iğne batırmak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Kahve falında kulağa iğne batırmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir