AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuduna iğne batırmak

Kahve falında vücuduna iğne batırmak

Kahve falında vücuduna iğne batırmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamaya çalışıp ona göre tavır belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında vücuda iğne batırmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında toplu iğne batırmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa iğne batırmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayağa iğne batırmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine iğne batırmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına inanılır.

Kahve falında kafaya iğne batırmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir