AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine iğne batırmak

Kahve falında kendine iğne batırmak

Kahve falında kendine iğne batırmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine iğne batırmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Kahve falında sırta iğne batırmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Kahve falında eline iğne batırmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna iğne batırmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa iğne batırmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kafaya iğne batırmak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine iğne batırmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında iğne batırdığını görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir