AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne batırmak

Kahve falında iğne batırmak

Kahve falında iğne batırmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, bedeninin de iyileşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında iğne batırmak gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kafasına iğne batırmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında dile iğne batırmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına yorulur.

Kahve falında kendine iğne batırmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, mahsullerin fazlalaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine iğne batırmak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğneyi batırmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, aradığı çareleri bulacağına işarettir.

Kahve falında iğne batırdığını görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalettir.

Kahve falında toplu iğne batırmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulur.

Kahve falında kulağa iğne batırmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir