AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa iğne batırmak

Kahve falında parmağa iğne batırmak

Kahve falında parmağa iğne batırmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında parmağa iğne batırmak gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Kahve falında parmağa iğne batırmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Kahve falında birisine iğne batırmak onlarla gönül birliği edeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendine iğne batırmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne batırdığını görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin iğne batırdığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne batırmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya iğne batırmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir