AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, bereketin artacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, gözden düşeceğine işarettir.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında göğsünde dövme görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dövme pilavı yemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kötü düşmana yorulur.

Kahve falında dövmeli adam görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde dövme görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek rakipsiz hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dövme yaptırmış birini görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah dövmesi görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir