AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövmeli adam görmek

Kahve falında dövmeli adam görmek

Kahve falında dövmeli adam görmek zenginleşeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendi bildiğini okuyacağına delalet eder.

Kahve falında dövmeli adam gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Kahve falında adam dövme görmek yürek yakan biri haline geleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında dövmeli adam görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kartal dövmesi görmek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında örümcek dövmesi görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kola dövme yaptırmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, işlerinin ağırlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini dövmeli görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalettir.

Kahve falında dövmeli kol görmek sevgi dolu haberler alınacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir