AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme yaptırmış birini görmek

Kahve falında dövme yaptırmış birini görmek

Kahve falında dövme yaptırmış birini görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dövme yaptırmış birini gördüyseniz:

  • Kısaca özetlersek; Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kalıcı dövme görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında dövmesi olduğunu görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında dövme buğday görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sağlığın da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında aslan dövmesi görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kalıcı dövme yaptırmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırdığını görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir