AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk dövme görmek

Kahve falında mavi renk dövme görmek

Kahve falında mavi renk dövme görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, duaların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında mavi renk dövme gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında mavi dövme görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli dövme yaptırmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında renkli dövme görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına işarettir.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk eşarp görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli araba sürmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir