AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme pilavı yemek

Kahve falında dövme pilavı yemek

Kahve falında dövme pilavı yemek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında dövme pilavı yemek gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dövme pilavı yemek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında dövme pilavı görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dövme pilavı pişirmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, zor durumların biteceğine işaret eder.

Kahve falında dövme yemek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilavlı et yemek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölü pilavı yemek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işaret eder.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına alamet eder.

Kahve falında nohut pilav yemek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir