AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah dövmesi görmek

Kahve falında timsah dövmesi görmek

Kahve falında timsah dövmesi görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah dövmesi gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında timsah dövmesi görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kolunda dövme görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Kahve falında kendine dövme yapmak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta dövme görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayağında dövme görmek varlıklı kimse olacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında dövme pişirmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet eder.

Kahve falında dövme yaptırmaya gitmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilide dövme görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir