AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde dövme görmek

Kahve falında göğsünde dövme görmek

Kahve falında göğsünde dövme görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dolayısıyla geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünde dövme gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde dövme görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına alamet eder.

Kahve falında dövme yaptıracağını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç dövmesi görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında dövme pişirmek meşakkate düşeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında elde dövme görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında dövme yaptırmış birini görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir