AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde dövme görmek

Kahve falında elinde dövme görmek

Kahve falında elinde dövme görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında elinde dövme gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında elinde dövme görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ele dövme yaptırmak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına alamet eder.

Kahve falında eline dövme yaptırmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövmesi olduğunu görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin dövme yaptığını görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında kanat dövmesi görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Kahve falında kalıcı dövme görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, elini haramdan uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında renkli dövme görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hafifleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir