AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden yaralandığını görmek

Kahve falında göğsünden yaralandığını görmek

Kahve falında göğsünden yaralandığını görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünden yaralandığını gördüyseniz:

  • Size bazı teklifler getiren kişiler olabilir.

Kahve falında göğsünde yaralar görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında göğsünde yara görmek kazancının daha da artacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında göğsünde yara olduğunu görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden yaralandığını görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünde damar görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir