AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, çileli ve zorlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünde kurşun görmek sorunlarının artacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında göğsünden kurşunlanmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında kurşunlanarak yaralandığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir