AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ göğsünde yara görmek

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, can sıkıcı haberler almaya, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sağ göğsünde yara gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında sağ göğsünü görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işaret eder.

Kahve falında sağ bacakta yara görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, geleceğin güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir