AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde yara olduğunu görmek

Kahve falında göğsünde yara olduğunu görmek

Kahve falında göğsünde yara olduğunu görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, dertlerinden kurtulacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden yaralandığını görmek özel hayatında mutlu olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünde yara olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünde yara görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, hoşgörülü biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünde yaralar görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Kahve falında gökhan özeni görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir