AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde damar görmek

Kahve falında göğsünde damar görmek

Kahve falında göğsünde damar görmek çocuklarının fazla olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünde damar gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında göğsünde damar görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kan ve damar görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, onlardan medet umacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damar yolu açmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında damarın şiştiğini görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında bacak damarı görmek dileklerin gerçekleşeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakta damar görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damarının şiştiğini görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damardan kan almak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir