AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde yaralar görmek

Kahve falında göğsünde yaralar görmek

Kahve falında göğsünde yaralar görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, çok eğleneceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünde yaralar gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında göğsünde yara görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden yaralandığını görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünde yaralar görmek büyük üzüntüler olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında göğsünde yara olduğunu görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında göğe doğru yükselmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir