AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol göğsünde yara görmek

Kahve falında sol göğsünde yara görmek

Kahve falında sol göğsünde yara görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sol göğsünde yara gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, maddi gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında sol ayakta yara görmek hayır işleri yapacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına delalet eder.

Kahve falında sol elinden yaralanmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sol omuzda yara görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elinde yara görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işinde yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir