AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde yara görmek

Kahve falında göğsünde yara görmek

Kahve falında göğsünde yara görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, işlerdeki verimin artacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünde yara gördüyseniz:

  • Bazı konuların aslını öğrenmek zor olabilir.

Kahve falında göğsünde yara olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden yaralandığını görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kırılan kalbin onarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yarardan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünde yara görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işaret eder.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünde yaralar görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir