AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt gelmesi görmek

Kahve falında göğsünden süt gelmesi görmek

Kahve falında göğsünden süt gelmesi görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, anne baba dualarının alınacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine inanılır.

Kahve falında kendi göğsünde süt görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünün süt dolu olduğunu görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünde süt görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir