AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünde süt görmek

Kahve falında kendi göğsünde süt görmek

Kahve falında kendi göğsünde süt görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, saygınlığının da artacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulur.

Kahve falında kendi göğsünde süt gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Kahve falında göğsünün sütle dolduğunu görmek ruhlarına mevlit okutacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında göğsü süt dolmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında göğsünden süt vermek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında göğsünden süt akarken görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünde süt görmek ağız tadı ile yaşanacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir