AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün süt dolu olduğunu görmek

Kahve falında göğsünün süt dolu olduğunu görmek

Kahve falında göğsünün süt dolu olduğunu görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün süt dolu olduğunu gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında göğsü süt dolu görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında göğsünün süt dolu olduğunu görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt dolu gögüs görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına delalet eder.

Kahve falında süt dolu kova görmek kazançlı adımlar atılacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında süt dolu biberon görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına rivayet eder.

Kahve falında süt dolu bidon görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt dolu bardak görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir