AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, yüzünün de güleceğine, zinde kalacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında göğsünden süt gelmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir