AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, ticaretin açılacağına, dua alacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına yorulur.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden iltihap aktığını görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine inanılır.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir