AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde süt görmek

Kahve falında göğsünde süt görmek

Kahve falında göğsünde süt görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünde süt gördüyseniz:

  • Sorulması gereken sorular var.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek büyük bir özgüven kazanılacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kendi göğsünde süt görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında göğsünden süt içmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt sağdığını görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aradığı çareleri bulacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir