AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek insanları kıracağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Kahve falında göğsünden süt aktığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir