AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt gelmek

Kahve falında göğsünden süt gelmek

Kahve falında göğsünden süt gelmek duygusallığın ön plana çıkacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kötü gününü de paylaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında göğsünden süt gelmek gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek anne babanın birbirine düşeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalettir.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir