AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek işlerin yeni kapılar açacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden süt gelmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, yaşamına bakacağına işaret eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir