AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek göğsünden süt gelmek

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek acılarını dindireceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalettir.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bereketli bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmek keyifli olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir