AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek gelirinin düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalettir.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden süt gelmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir