AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sağlıklı ve zinde olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir