AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek yolunun hep açık olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, hasta olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Sorunları paylaşın.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünden süt gelmek sevinç gözyaşları döküleceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, karanlığın biteceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir