AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek büyük üzüntülere sebep olacağına, strese gireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek üzgün ve karamsar olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünden süt gelmek üzüntülerin gideceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir