AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında göğsünden irin aktığını görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir