AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden kan aktığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların arkasından gitmeniz durumunda ilerleme şansını da bulabilirsiniz.

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, malının ve aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden iltihap aktığını görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek insanların afiyet bulacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden irin aktığını görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir