AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden iltihap aktığını görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir