AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, şöhretli biri olunacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında göğsünde süt aktığını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek onunla yeniden kavuşacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine yorulur.

Kahve falında göğsünden iltihap aktığını görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir