AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden su aktığını görmek

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kazançlı kapıların açılacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, mutsuz ve hasta olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden su aktığını gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek sayılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden irin aktığını görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek yaşama sevincine kavuşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek parasını dikkatli harcayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine inanılır.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden iltihap aktığını görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir