AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işlerinin yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, küskünlük yaşanacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, güçten düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında başkasının göğsünden süt aktığını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir