AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek aşık olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını gördüyseniz:

  • İhmalkarlığınız maddi kayıplara neden olabileceği gibi olası kazançları kaçırmanızla da sonuçlanabilir.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden kurt çıktığını görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünün çıktığını görmek yüzünü güldüreceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında göğsü kıllı görmek huzurlu günler geçirileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek gönlündeki gibi sevileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir