AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sağlığının yerinde olacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, suçlamalardan aklanılacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kıllı kadın göğsü gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalet eder.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllı bebek görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, üzüntülü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsü kıllı görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir