AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün çıktığını görmek

Kahve falında göğsünün çıktığını görmek

Kahve falında göğsünün çıktığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünün çıktığını gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına inanılır.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında göğsünün çıktığını görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden kurt çıktığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet eder.

Kahve falında göğsüne sarılmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında gök kapısını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gökten göktaşı düştüğünü görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir