AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü kıllı görmek

Kahve falında göğsü kıllı görmek

Kahve falında göğsü kıllı görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllı gördüyseniz:

  • Ani kararlar almak yerine üzerinde detaylı şekilde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında göğsü kıllı görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü kıllı görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek hayatının tamamen altüst olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsü kıllanmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir